Verkkokauppa

 

Huomioithan, että lähes kaikki tuotteet on käytettyjä. Niissä on käytön ja kulumisen jälkiä. Tuotteen kuvauksessa kerrotaan, missä kunnossa tuote on. 

Lisää tuotteita on myynnissä yrittäjän Facebook-sivuilla. Klikkaa banneria ja ota yrittäjä seurantaan, jotta saat tietää myynnissä olevista tuotteista ensimmäisenä. 

Toimitustavat

Tuotteet on mahdollista toimittaa asiakkaalle postin tai matkahuollon tai muun kuljetusyrityksen välityksellä. Koska tuotteita on myynnissä tuhansien kiloisista traktoreista muutaman sadan gramman painoisiin tuotteisiin asti, toimituskulujen merkitseminen on vaikeaa. Mikäli haluat tuotteet toimitettavan sinulle, ole yhteydessä yrittäjään toimitustavasta. Asiakas maksaa toimituksesta aiheutuvat kulut. Postin ja matkahuollon sivuille on kirjattu pakettien hinnat. 

Maksutavat

Voit maksaa tuotteet käteisellä, Mobilebaylla tai suoraan tilille tuotteita noutaessasi tai etukäteen Mobilebaylla tai tilisiirrolla, mikäli tuotteet toimitetaan sinulle kuljetusyhtiön toimesta. Valitessasi toimituksen, ole yhteydessä toimitusmaksun suuruudesta yrittäjään.